Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Benarkah KP Kuantan guna khidmat ‘fake account’? @khairykj

Pergolakan makin tidak terlindung dan musuh politik harus dihapuskan tidak kira apa cara sekali pun. Adakah benar KP Kuantan menggunakan khidmat ‘fake account’ untuk mencemar keperibadian musuh politiknya? Harus diingat ketika kempen dahulu KP Kuantan amat takut akan terdedahnya rahsia peribadi besar yang cuba dilindungi. Dia sanggup mengatakan dia akan difitnah oleh pihak lawan untuk menjatuhkanya. Jadi tidak mustahil jika dia melakukan perkara sama ketika ini untuk menjatuhkan musuh politiknya.

Sekarang ini saya yang kuat mengkritik kepimpinanya dia asak dengan isu peribadi yang dimainkan oleh seseorang  melalui ‘fake account’ Facebook. Sebelum ini sudah disebarkan oleh pihak KP Kuantan yang mana menuduh saya kecewa kerana tidak mendapat jawatan dalam PPU Kuantan. Agak malang sekali jika sesiapa menerima alasan tersebut kerana itu adalah satu penipuan besar yang dimainkan oleh KP Kuantan. Perkara sebenarnya sudah tentu dia tidak akan menceritakan kerana seperti biasa KP Kuantan kekal sebagai seorang pembohong. Mengapa dia tidak berani mengakui saya sudah berkali-kali mendesak agar melantik orang lain menduduki jawatan Ketua Penerangan PPU Kuantan? Yang jelas kerana ingin menuduh saya mengejar jawatan.

Kini hal-hal peribadi yang memfitnah saya cuba dimainkan termasuklah dengan menuduh saya mempunyai ‘fake account’ Facebook untuk menyerang peribadi orang lain. Dalang dibelakang ‘fake account’ ini hanya seorang PSU cawangan yang cuba sedaya upaya untuk menjadikan dirinya relevan dalam politik setempat. Yang lebih menghairankan dia datangnya dari bahagian lain tetapi cuba menjadi hero dibahagian Kuantan. Cukup jijik tindakan anak hinggusan ini mengunakan ‘fake account’. Memang benar apa yang dikatakan oleh pihak pembangkang yang UMNO kini sudah tidak mampu berhujah, mereka hanya mampu bermain ‘gutter politics’. Dimanakah relevannya UMNO jika ianya bakal diambil alih oleh golongan bachul dan tanpa wajah untuk menyerang musuh?

Walau apa pun cara yang digunakan oleh KP Kuantan saya dan sahabat-sahabat lain tetap akan terus mengkritik dan memastikan PPU Kuantan tidak terus rosak dibawah pimpinan KP Kuantan sekarang ini. Pesanan saya pesanan saya pada KP Kuantan, jangan cuba bermain dengan isu peribadi orang lain kerana isu kamu jauh lebih menjijikan lagi dan penuh dengan bukti yang nyata. Pastikan kamu bersedia untuk berdepan dengan isu peribadi buruk kamu jika kamu terus bermain dengan isu peribadi orang lain.

Advertisements

No Responses to “Benarkah KP Kuantan guna khidmat ‘fake account’? @khairykj”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s