Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Kerana duit KP Kuantan matikan Pemuda cawangan. @khairykj

Barulah jelas dan terang apakah yang sebenarnya terjadi kepada PPU Kuantan selama setahun lebih dibawah pimpinan Nara Nordin. Mengapa sebelum ini dia biar Pemuda cawangan mati dan tidak langsung mempunyai program. Segala-galanya kerana DUIT. Kerana duit Nara Nordin selaku KP UMNO Bahagian Kuantan mampu membiarkan Pemuda cawangan mati dan tidak berfungsi.

Selepas berlakunya kemelut KP 11 dan penolakan dana dari pusat PPU Kuantan tiada langsung usaha untuk menyemarakan aktiviti pemuda cawangan. Ianya dibiar lesu oleh KP Kuantan kerana dia tidak mahu turun ke padang bertemu akarumbi atas alasan tiada duit. Adakah ini cara seorang ketua yang baik? Semuanya kerana duit? Kini dia dilantik sebagai Penolong Bendahari Pemuda UMNO Negeri Pahang adakah dia mampu untuk mengembalikan apa yang sudah ditinggalkan selama setahun yang lepas? Mampukan dia berdepan dengan akarumbi untuk beri penjelasan?

Mampukah Nara Nordin tunaikan janjinya untuk memperbetulkan Pemuda UMNO Bahagian Kuantan? Mempukan Nara Nordin menjadikan Pemuda Kuantan lebih gah dari sebelum ini? Kita mahukan penjelasan bukannya ketua yang bila ada duit baru buat kerja…

Advertisements

No Responses to “Kerana duit KP Kuantan matikan Pemuda cawangan. @khairykj”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s