Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Sampai bila KP Kuantan akan terus menjadi munafiq? @khairykj

Sikap KP Kuantan makin hari makin jelas dan setiap hari pasti saja ada yang mengesahkan siapa sebenarnya KP Kuantan ini. Tidak dinafikan lagi KP Kuantan ini seorang yang suka bermuka-muka dan seringkali tidak pernah jujur dalam kehidupannya.

Bila dia bercakap mengenai sesuatu haruslah berhati-hati kerana dia akan melakukan perkara sebaliknya. Pernah terjadi ketika dia menjadi AJK Pemuda UMNO Bahagian Kuantan dibawah kepimpinan YH Dato Suffian Awang selaku KP dimana dia sering mengkritik Dato Suffian dihadapan rakan-rakan AJK tetapi dalam masa yang sama dia didapati berjumpa Dato Suffian secara rahsia dan memburukan sahabat-sahabat yang lain dihadapan Dato Suffian. Inilah sikap yang seringkali ditunjukan oleh KP Kuantan sekarang ini.

Mungkin sudah ramai dipermainkan oleh dia dan tidak sedar akan sikap busuk hati dan munafiq KP Kuantan ini. Tetapi sudah tiba masanya kita akan dedah keperibadiannya satu persatu. KP Kuantan tidak perlu berlakon lagi kerana kita sedar bukan mudah untuk terus berlakon dalam jangka masa yang panjang. Cukup-cukuplah berlakon meminta maaf dan bercadang untuk berjumpa dengan orang yang mengkritik dia. Lebih baiklah KP Kuantan ini terima cadangan untuk berdialog dengan seluruh ahli-ahli Pemuda Kuantan.

Buanglah sikap busuk hati dan mohon maaf pada semua. Yang paling baik ialah letak jawatan sebagai Ketua Pemuda UMNO Bahagian Kuantan. Makin hari makin ramai yang sedarkan menolak KP Kuantan ini. Kita akan terus mendedahkan sikap dan keperibadian KP Kuantan ini demi kepentingan Pemuda UMNO Kuantan.

No Responses to “Sampai bila KP Kuantan akan terus menjadi munafiq? @khairykj”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s