Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

KP Kuantan “setia membontoti” KPN.

image

Kesetiaan membontoti KPN Pahang yang baru cara KP Kuantan bergerak sekarang ini. Kelihatan KP Kuantan bersama KPN di PRK Pengkalan Kubor Kelantan didalam gambar diatas menjelaskan lagi apa yang dikatakan sebelum ini. KP Kuantan tiada integriti dan pendirian. Sudah hilang gesaan untuk KP Bera menjadi KPN dan kini dia membontoti KP Paya Besar yang baru dilantik sebagai KPN.

Nampak gaya macam cuba cari peruntukan untuk terus hidup, maklumlah sebelum ini ada juga AJK Pemuda Kuantan maklumkan yang KP Kuantan ini sudah tiada kemampuan dan hampir menjual rumah sendiri. Projek yang diharapkan tidak kunjung tiba untuk beri anak isteri makan. Inilah salah satu dari kisah sedia yang disampaikan oleh AJKnya sendiri.

Kini selepas KP Paya Besar dilantik sebagai KPN ada kemungkinan projek-projek boleh disapunya.  Jawatan Ketua Penerangan Pemuda UMNO Negeri pun diidam-idamkan. Kalau macam inilah niat KP Kuantan rasanya ada baik seluruh ahli fikir semula tentang kedudukannya. Lebih baik ahli-ahli pemuda Kuantan mencari semula pemimpin yang mampu mendahului kepentingan pemuda dari kepentingan diri sendiri.

Usulkan apa yang patut kerana UMNO sudah kian rosak jika kita terus mempunyai pemimpin muda seperti KP Kuantan ini….Renungkan dan fikirkanlah.

Advertisements

No Responses to “KP Kuantan “setia membontoti” KPN.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s