Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

KP Kuantan yang tidak ada INTEGRITI!!!

image

Ketua Pemuda UMNO Kuantan salah seorang dari Geng 11 adalah seorang YANG TIADA INTEGRITI . Cuba baca kenyataan yang dikeluarkan oleh Geng 11 yang disokong oleh KP Kuantan. Dia sendiri bersama-sama 11 KP lain DENGAN JELAS MENYATAKAN TIDAK AKAN MENERIMA MANA-MANA KETUA PEMUDA UMNO BAHAGIAN LAIN SELAIN KETUA PEMUDA UMNO BAHAGIAN BERA SEBAGAI KETUA PEMUDA UMNO NEGERI. Dimana integriti KP Kuantan bila bukan sahaja menerima bahkan turut dilihat bersama KP Paya Besar yang baru dilantik sebagai KPN.

Apabila KP Paya Besar dilantik sebagai KPN baru-baru ini maka bersoraklah KP Kuantan, kononnya dia menang dan KPUM YB Khairy Jamaluddin tewas dan berjaya ditundukan. Sekarang mari kita fahamkan kenyataan RASMI Geng 11 yang disokong oleh KP Kuantan, sila fahami dengan hati yang terang. Dimanakah integriti KP Kuantan ini? Boleg atau tidak kita katakan KP Kuantan seorang yang MUNAFIQ?

Secara dasarnya KP Kuantan menentang perlantikan KP Pekan sebagai KPN bukan atas isu tidak mampu menjalankan tugas tetapi atas dasar yang tidak relevan sama sekali. Dia nyatakan KP Pekan tidak mesra dan tidak mendengar keluhan akarumbi, adakah KP Kuantan mendengar keluhan akarumbi bila dia membuat keputusan untuk menyokong Geng 11? Adakah KP Kuantan mesra dan mendengar menerima teguran dengan baik? Jawapannya SUDAH TENTU TIDAK!! Dia sendiri bertindak memulaukan sesiapa yang tidak sehaluan dengannya.

Yang mengenali siapa KP Kuantan akan sedar sifat MUNAFIQnya, sikap mengadu domba, menghasut, menyalahkan orang lain dan sikap tidak mahu menerima teguran. Layakah orang ini terus mendapat tempat dalam kepimpinan Pemuda? Apa yang sudag jelas ialah dia seorang yang tidak berintegriti. Lakonannya amat menyakinkan dengan meraih simpati untuk mendapatkan sokongan. Tidak mustahil satu hari nanti dia mampu menjual kisah sedihnya seluruh negara semata-mata untuk meraih kekayaan sendiri.

Sekali lagi, fahamkan petikan diatas dan nilaikanlah sendiri siapa Ketua Pemuda UMNO Kuantan ini….

Advertisements

No Responses to “KP Kuantan yang tidak ada INTEGRITI!!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s