Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Apa lagi Fuziah nak TIPU orang Kuantan??

image

Dengan orang luar bolehlah Fuziah tipu tapi tidak bagi orang Kuantan yang menjadi mangsa banjir. Kalau Fuziah kata UMNO tidak melakukan apa-apa untuk membantu mangsa banjir silap cermin diri dia sendiri. Dari hari pertama kejadian sehingga kini hanya UMNO dn agensi-agensi kerajaan sahaja yang membantu mangsa. Sokongan dari NGO-NGO pro BN dan jelas bukan Fuziah. Apa yang menariknya Fuziah dengan bangga mengatakan kerana dialah agensi-agensi ini bertindak. Harap maklum, Fuziah tidak langsung buka bilik gerakan untuk menyelamatkan mangsa dan pejabat khidmat dia pun tidak berfungsi.

image

UMNO Bah. Kuantan yang sentiasa membantu mangsa banjir bersama-sama agensi-agensi yang berkaitan. Bilik gerakan banjir UMNO Kuantan yang menyelesaikan aduan dan memberi pertolongan pada mangsa BUKAN FUZIAH atau PKR. Jentera PKR tiada berfungsi dan tak akan berfungsi kerana Fuziah sendiri tiada jentera.

image

image

image

Turut membantu adalah Kelab Putra 1Malaysia pimpinan Dato Azeez Rahim. Jadi janganlah termakan dengan penipuan Fuziah Salleh. Boleh ditanya kepada mangsa banjir, siapa yang membantu mereka….Jawapannya ialah “Sudah tentu bukan Fuziah Salleh”

Advertisements

One Response to “Apa lagi Fuziah nak TIPU orang Kuantan??”

  1. Fuziah Salleh cuba menutup kelemahan PKR kerana beliau adalah Wakil Parlimen Kuantan sedangkan semua ADUN terdiri dari bukan parti PKR. Teruk betul perilakunya bila tidak berupaya menubuhkan jentera pembantu dalam kawasan Dewan Undangan Negeri.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s