Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Melayu dikeldaikan oleh DAP.

Perlukah kita sebagai umat Melayu Islam membenarkan DAP berterusan memperbodohkan bangsa kita? Melayu Islam makin dihina oleh puak-puak chauvinist DAP. Di Pulau Pinang bekas Timbalan Ketua Menteri 1 Dr Mohd Fairuz mendedahkan betapa rakusnya kerajaan negeri Pulau Pinang pimpinan DAP menekan orang-orang Melayu disana.

Tanah wakaf untuk Melayu Islam cuba dirampas oleh Jeff Oii untuk diberikan kepada kroni-kroni mereka. Sepanjang pentadbiran puak-puak chauvinist DAP ini menurut Dr Mohd Fairuz tiada sebuah rumah kos rendah dibina oleh mereka. Ini jelas agenda halus DAP untuk menyingkirkan orang-orang Melayu.

Peniaga-peniaga kecil juga tidak terselamat dari kerakusan pemimpin chauvinist DAP Lim Guan Eng, peniaga ditingkat 3 menara Komtar dihalau hanya kerana peniaga-peniaga ini menghalang pejalanan dia ke pejabat.

Peniaga-peniaga kecil Melayu gerai-gerai mereka diroboh begitu sahaja tetapi peniaga-peniaga Cina bebas meletakan meja dan kerusi mereka walaupun menghalang laluan orang ramai. Inilah sikap chauvinist DAP terhadap orang Melayu.

Menurut Dr Mohd Fairuz lagi Lim Guan Eng cukup alah mendengar perkataan Melayu dan Bumiputera, ianya bagaikan racun yang berbisa kepada Lim Guan Eng. Cukup jijik nama Melayu dan Bumiputera. Sebarang bantuan dan sokongan kepada orang Melayu tidak pernah disokong malahan ditolak mentah-mentah.

Tidak mengejutkan bagi parti serpihan PAP yang cukup terkenal dengan sikap rasis mereka. Di Pulau Pinang kini tidak dibenarkan Tahrim dimasjid-masjid dan akan tiba masanya nanti azan juga mungkin diharamkan sama sekali. Adakah kita mahu keadaan ini berlaku?

DAP adalah kafir yang memusuhi Islam dan layak sungguh mereka ini dipanggil kafir harbi. Sesiapa sahaja orang-orang Melayu yang bersekongkol dengan DAP ini adalah petualang negara dan memusuhi Islam.

Segelintir orang-orang Melayu yang berada didalam DAP harus cepat sedar, lihat sahaja apa yang berlaku kepada Tunku Aziz Naib Pengerusi DAP penggal senatornya tidak disambung hanya kerana beliau mengkritik tindakan DAP yang menyokong demonstrasi jalanan. Kini Tunku Aziz telah keluar dari parti DAP akan tetapi Lim Guan Eng cuba merasuah beliau untuk kekal didalam DAP. Inilah sikap DAP chauvinist yang gemar merasuah orang ramai.

DAP wajib ditentang, DAP parti rasis yang telah menghina orang Melayu, Raja-raja Melayu dan yang paling teruk bila mereka menghina Islam.

TOLAK DAP!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

No Responses to “Melayu dikeldaikan oleh DAP.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s