Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Fuziah Salleh bongkak dan sombong.

image

Petikan akhbar ini jelas mengambarkan keangkuhan dan kesombongan Ahli Parlimen Kuantan dari PKR yang kononnya beliau boleh menewaskan sesiapa sahaja tanpa bantuan PAS mahupun DAP.

Baru sepenggal menjadi ahli parlimen sudah bongkak. Fuziah sebenarnya tidak menyedari bahawa undi sebanyak 1800 lebih itu datangnya dari undi protes. Beliau juga tidak sedar hanya kerana pengundi diKuantan masih mengundi mengikut bangsa yang membolehkan beliau menjadi ahli parlimen.

Percayalah wahai Fuziah bahawa kamu tidak langsung mempunyai peluang jika kamu berhafapan dengan calon UMNO. Sikap bongkak kamu akan memakan diri pada PRU13 nanti.

Rakyat Kuantan sudah memberikan isyarat bahawa ini adalah PRU yang terakhir bagi kamu. Rakyat Kuantan sudah mempunyai calon muda dan cukup berpengaruh dari UMNO untuk menewaskan kamu. Sudahlah dengan penipuan kamu selama ini Fuziah, rakyat Kuantan sudah jijik dengan kamu dan PKR.

PRU13 rakyat Kuantan akan pastikan Fuziah Salleh hilang wang deposit bila berdepan dengan calon UMNO mewakili BN diparlimen Kuantan.

Advertisements

One Response to “Fuziah Salleh bongkak dan sombong.”

  1. tgk mk yb ni pn dh mnyirap je….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s