Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Kurang ajar Joyce Lee kutuk Azan..

Cukup gempar bila baca title artikel ini tapi jangan gusar artikel ini adalah sebagai bukti dan sambung artikel sebelum ini berkaitan dengan MP Kuantan Fuziah Salleh.

Jelas sekali agenda politik Fuziah untuk mematikan musuh politiknya dalam PKR dengan cara mengacau kawasan parlimen wakil lain walhal kawasan sendiri tidak diendahkan. Untuk menguatkan lagi dakwaan ini kita boleh lihat petikan twitter dari penyokong kuat Fuziah Salleh iaitu Joyce Lee.

Twitter dia jelas mengatakan Azan Ismail Ahli Parlimen Indera Mahkota seorang yang pemalas. Ketika ini Azan Ismail sudah dapat dihapuskan dan selepas Azan giliran Datuk Fauzi pula.

Yang lebih menghairankan ialah Joyce Lee ini tiada kena mengena langsung dengan kawasan Kuantan, dia berada di Pulau Pinang dan mengapakah dia turut menyibuk dengan kawasan Kuantan? Jelas bukan, agenda Fuziah untuk memusnahkan musuh politiknya didalam PKR sendiri.

Fuziah sudah banyak menipu rakyat Kuantan dan rakyat Indera Mahkota juga bakal ditipu, jadi lakukanlah perkara yang betul dengan menolak watak jahat PKR ini secara total….

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

No Responses to “Kurang ajar Joyce Lee kutuk Azan..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s