Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

DAP tetap akan lemahkan ISLAM dan Melayu.

Sudah menjadi tabiat DAP yang selalu menyimpan hasad dan dengki terhadap umat ISLAM dan bangsa Melayu. Pada mereka hanya DAP sahaja yang layak memerintah Malaysia. Persoalannya bagaimana hendak memerintah negara ini sedangkan mereka minority?

Jawapan pada soalan diatas amat mudah, mereka akan memecah-belahkan Melayu yang beragama ISLAM kepada kumpulan-kumpulan kecil sebagaimana terjadi sekarang. Mereka melemahkan bangsa Melayu dan mengapi-apikan sentimen kebencian antara ISLAM dan Melayu.

Ketika ini Melayu ISLAM telah berpecah kepada 3 kumpulan kecil dan jelas mereka kini adalah majority. Oleh kerana itu mereka dengan pantas melabelkan PERKASA sebagai rasis keran mereka sedar bahawa PERKASA mempunyai kelebihan utk menyatukan umat ISLAM dan bangsa Melayu.

DAP amat gentar bila ada satu entiti Melayu yang boleh menyatukan semua umat ISLAM dan bangsa Melayu seperti PERKASA. Mereka mengapi-apikan kebencian terhadap NGO Melayu ini kerana mereka yakin bahawa PERKASA akan menjadi pertubuhan penyatuan seluruh umat ISLAM dan bangsa Melayu.

Dengan memecah-belahkan Melayu ISLAM menjadi agenda utama mereka untuk memerintah negara ini. Tiada langsung soal pembangunan dan kesejahteraan rakyat dalam agenda mereka kecuali melemahkan bangsa Melayu. Sebagai contoh kita lihat di Pulau Pinang dimana pembersihan etnik dijalankan secara cukup halus. Ini hakikat yang berlaku di Pulau Penang.

Sama juga apa yang terjadi di Perak satu ketika dahulu. Bayangkan jika mereka memerintah negara Malaysia yang pastinya mereka akan merampas hak keistimewaan Melayu ISLAM didalam perlembagaan. Institusi-institusi kebangaan orang Melayu akan dirampas, perniagaan-perniagaan yang diketuai oleh orang Melayu akan dirampas. Kedudukan raja-raja Melayu juga tidak akan selamat. Ingatlah bahawa DAP musuh pada Melayu dan musuh pada ISLAM….

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

One Response to “DAP tetap akan lemahkan ISLAM dan Melayu.”

  1. Semoga orang Melayu yang telah off track balik ke pangkal jalan untuk memperkasakan Islam, bangsa Melayu tidak lenyap di tanah air sendiri kita tidak mahu orang Melayu merampat jadi peminta sedekah di tanah tumpah darah seperti rayat Pelestine.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s