Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Damage control mode untuk DAPig

Agak tertarik juga aku nak menulis pasal kisah pemimpin besar DAPig yang tengah kelam-kabut cuba untuk melindungi kepentingan sendiri.

Kisah anak pemimpin besar DAPig yang rupa-rupanya gila meraba tetek. Untuk senyapkan mangsa diberi RM200,000 pada keluarga mangsa, kalau ikut apa yang ditulis oleh MiM RM100,000 untuk satu tetek. Hahahaha…..

Inilah rupa sebenarnya pemimpin DAPig yang kononnya ‘Holier than thou’, tak pernah buat dosa dan tak pernah buat salah. Akhirnya anak sendiri kaki raba.

Mengikut cerita dari blog-blog yang ada pemimpin-pemimpin besar DAPig ini hingga sanggup merayu agar tidak diperbesarkan lagi cerita ini. Apa ke jadahnya pulak, cuba kalau skandal ini melibatkan pemimpin BN sampai kiamat pun di hentam.

Sekarang bila sudah terkena batang hidung sendiri baru mengelupur macam cacing kepanasan. Dituduh pula UMNO dalang semua ini. Aduh, rasa-rasanya kalau ketiak dia orang yang busuk UMNO juga kena salah ke? Parti politik macam ini ke yang hendak disokong? Mintaklah fikir baik-baik.

Sama juga dengan PAShit, apa sudah jadi dengan ADUN Selingsing punya kisah? Senyap macam itu saja ke? Selindung penzina yang terang. Cukup mudah untuk mereka ini semua menutup kemungkaran diri.

Berbalik kepada kisah anak pemimpin besar DAPig yang gemar meramas tetek gadis, dengar cerita dia ditukarkan kesekolah lain gara-gara kes meramas ini. Macam-macam alasan yang diberikan untuk menutup kisah budak kaki ramas ini.

Makin hari makin terserlah sikap hypocrite golongan penipu dalam PR. Cukuplah kita beri kepercayaan pada PR, punah negara nanti…renung-renungkan lah…

Posted with WordPress for BlackBerry.

No Responses to “Damage control mode untuk DAPig”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s