Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Mat Sabu benam mangsa Bkt Kepong dalam longkang.

Semalam 11 September 2011, RTM2 menayangkan semula kisah menyayat hati Tragedi Bkt Kepong. Cerita asal tragedi itu datang dari record sejarah PDRM yang Mat Sabu kata diputar belit. Mana mungkin sejarah tragedi Bkt Kepong diputar belit kerana setiap saksi mulut dan mangsa menceritakan perkara yang sama.

Isu yang dibawa oleh Mat Sabu mengatakan Mat Indera wira kemerdekaan, mari kita perhatikan gambar dibawah ini. Gambar mangsa kekejaman Komunis yang menyerang Balai Polis Bukit Kepong.

2 gambar mangsa kekejaman Komunis yang turut dibakar. Inilah wira-wira negara yang mempertahankan tanahair. Mangsa-mangsa Bkt Kepong ini dihina oleh Mat Sabu yang buta hati dan buta sejarah. Mat Sabu menaikan martabat Mat Indera seorang penganas Komunis yang melakukan kekejaman dan pembunuhan bukan sahaja anggota-anggota Polis malahan kanak-kanak dan wanita.

Sekarang kita lihat wajah-wajah pengganas Komunis yang membunuh orang-orang kampung dengan kejam.

Chin Peng

Mat Indera

Komunis Wanita yang sama ganas dengan yang lain.

Anggota PKM

Inilah kumpulan yang diagung-agungkan oleh Mat Sabu sebagai wira kemerdekaan. Luka Bkt Kepong masih lagi berdarah dan kenyataan Mat Sabu telah membuatkan luka ini bernanah kembali dan sukar untuk diubati.

Mat Sabu harus bertanggung jawab dan meminta maaf pada seluruh rakyat Malaysia. Tindakan harus diambil terhadap Mat Sabu. Jangan biarkan Mat Sabu bebas mengecam dan menghina pejuang negara.

Marilah kita sedekahkan ALFATIHAH pada pejuang-pejuang negara yang gugur kerana mempertahankan TANAHAIR….AL-FATIHAH….

Anggota-anggota Polis dan AP Bukit Kepong.Wira Negara.

Advertisements

One Response to “Mat Sabu benam mangsa Bkt Kepong dalam longkang.”

 1. Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
  Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

  U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

  Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

  U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

  if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..

  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱…… 你应该自己负责任。

  你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

  你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

  YOUR TRULY

  MCA MALAYSIA


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s