Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Pengerusi Ahli Mesyuarat Tingkap…Al Juburi

Begitu ramai penyokong yang datang mendengar ceramah Anwar di Sarawak sehinggakan dia terpaksa jenguk kepala dari tingkap.

Apalah bebal di Al Juburi ni, dah dapat jawatan baru Pengerusi Ahli Mesyuarat Tingkap sedunia. Dah macam parti tupperware dah si Juburi ni.

Dah tak dapat sokongan dah macam-macam lah dia nak spin. Tak palah kita bagi dia peluang sebab tak lama lagi dia bakal menghuni BAMBOO RIVER RESORT, his final stop for the rest of his life.

Dia nak buat apa dalam tu lantakan lah tak ada sapa nak kisahkan lagi dah.

Advertisements

No Responses to “Pengerusi Ahli Mesyuarat Tingkap…Al Juburi”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s