Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Usaha PAS untuk menghina ISLAM.

DAP tidak patut dipersalahkan kerana parti komunis ini sudah semestinya tidak mengerti apa-apa tentang ISLAM. Yang harus dipersalahkan ialah PAS yang berusaha menghina ISLAM.

Tidak cukup dengan mengugurkan perjuangan ISLAM dan kini mereka harus mendapat restu dari parti komunis DAP untuk menjalankan apa-apa program berkaitan ISLAM. Hina sungguh ISLAM dimata PAS sehinggakan martabat DAP diletakan lebih tinggi dari ISLAM.

Sepatutnya mereka merujuk Al Quran dan hadith untuk memastikan sama ada boleh atau tidak bersekongkol dengan musuh ISLAM bukan dengan merujuk DAP untuk menjalankan perintah ALLAH swt. Cukup hina ISLAM dimata PAS.

Agama suci ALLAH diletakan dibawah tapak kaki parti komunis yang mempersendakan Al Quran dan hadith. Sewenang-wenangnya mereka mempermainkan ayat-ayat suci Al Quran untuk kepentingan peribadi dan kuasa. Umat ISLAM diperbodohkan begitu sahaja. Hina sangat ISLAM dimata mereka.

Tidak mustahil suatu masa nanti ISLAM bakal dianggap agama yang tiada berkepentingan diTanah Melayu ini bila mereka berkuasa kelak. Seperti mana PAS mengugurkan perjuangan ISLAM atas alasan TIADA KEPERLUAN untuk memperjuangakn Negara ISLAM. Begitu murah maruah ISLAM dimata mereka.

PAS berusaha dan terus berusaha untuk memastikan ISLAM terus dihina dan dipermainakan. Agenda perjuangan PAS bukan kerana ISLAM tetapi kerana DAP.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

No Responses to “Usaha PAS untuk menghina ISLAM.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s