Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Blogger upahan BERUK hentam PM dan Isteri.

Adalah blogger taraf anjing upahan BERUK cuba menghentam Dato’ Seri Najib Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor berkaitan dengan kontrovesi cincin jutaan ringgit. Blogger taraf anjing ini kerja dia hentam Tun Mahathir dan sekarang cuba pulak hentam PM dan isteri.

Sudah tak ada kerja lain dah nak buat mungkin sebab boss dia tak dapat apa yang dia hendak jadi diarahkanlah anjing ni menyalak. Kalau ye pun suruhlah boss kamu tu bersihkan nama dia dulu.

Zaman boss dia rompak duit rakyat sudah berlalu tak payahlah nak burukan orang lain. Buat program tapi program syiok sendiri, buat himpunan haram hantar isyarat salah pada anak muda supaya ingkar arahan polis. Nak jadi hero tapi hero taik kucing.

Blogger taraf anjing ni pun menyalaklah macam-macam atas arahan BERUK. Tujuannya mudah saja, supaya rakyat dan ahli UMNO tolak pimpinan Dato’ Seri Najib. Buatlah macam mana pun BERUK tetap tak dapat sokongan. Kalau boss blogger taraf anjing ni ada maruah dia sepatutnya letak jawatan atau bunuh diri tak payah nk susahkan orang lain cuci taik yang ditinggalkan.

Blogger taraf anjing yang menyalak tak sudah dulu dah senyap sebab kena bedal sekarang mula balik bawa cerita-cerita bodoh yang asalnya kisah boss dia.

Boss BERUK dia ini pejuang ‘politik baru’ juga sekapal dengan Timbalan Menteri yang kuat merengek. Tapi dia tak sedar yang sekelilingnya memang ramai kaki ampu, kaki kapur duit, kaki menipu. Inilah ‘politik baru’ menyelamatkan kroni dari terus dihentam.

Blogger taraf anjing ni sama dengan boss BERUK dia juga, perosak dan parasit dalam UMNO yang cuba merosakan nama baik dan usaha Dato’ Seri Najib Razak. Apa yang PM minta ahli dan pemimpin UMNO buat mereka ini buat yang sebaliknya tak langsung selari dengan dasar parti. Lagi lama disimpan lagi parah UMNO.

Tak perlulah jadi pengacau dalam parti, jangan sampai kamu dikeluarkan dari parti dengan keadaan yang amat hina.

Pada blogger taraf anjing ni, janganlah nak jadi hero nampak sangat kebodohan kamu.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

No Responses to “Blogger upahan BERUK hentam PM dan Isteri.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s