Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

A.Samad ‘Senget’ kata Youtube tak boleh tipu…video Anwar macam mana?

Sasauwan Negara A Samad ‘Senget’ berkata Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai perdana menteri yang “kejam” berbanding dengan  perdana menteri sebelum-sebelum ini.

Youtube siarkan, kita boleh lihat semua dan tak boleh tipu. Cuma, malangnya dalam akhbar-akhbar media utama, sudah tentu kamu nampak berat sebelah,” katanya yang mesra dengan panggilan Pak Samad.

Tapi kalau Youtube, tak boleh tipu. Kamu kata tidak jentik-jentik, pun nampak (di Youtube). Kamu kata tidak ada orang yang dipijak, (tetapi ada) yang ditendang berulang kali,” katanya.

Kalau macam tu Pak Samad, Video Anwar sedang berzina di you tube juga adalah betul tak tipu punya walau apa yang Anwar buat semuanya nampak jelas Pak Samad. Sehingga terjuntai anu….nya pun rakyat nampak cuma Pak Samad buat-buat tak nampak.

Jika A Samad mendesak Najib meletakkan jawatan, A. Samad juga perlu mendesak Anwar mengaku dan mel;etakkan semua jawatan yang dipimpinnya.

Pak Samad kena adil bukan hanya menyebelahi Anwar sahaja, kita tahu Anwar telah menjanjikan berbagai-bagai kepada Pak Samad.

No Responses to “A.Samad ‘Senget’ kata Youtube tak boleh tipu…video Anwar macam mana?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s