Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Hina ISLAM boleh, sebut nama Tuanku Sultan haram dalam DUN Selangor.

Inilah cara puak-puak DAP komunis bila dapat kuasa. Orang yang menghina AL QURAN dan ISLAM dilepaskan tetapi yang mempertahankan ISLAM, MELAYU dan RAJA-RAJA MELAYU di halau dari dewan persidangan.

Ini terjadi di DUN Selangor bila YB Dato’ Satim Diman dan YB Dato’ Abdul Shukor Idrus dihalau dari dewan dan digantung dari menghadiri DUN bila mereka bertindak mempertahankan ISLAM dan RAJ-RAJA MELAYU.

YB Dato’ Satim Diman dihalau keluar gara-gara mempersoalkan ADUN DAP komunis Ng Suwei Lim yang memperlekehkan ayat AL QURAN.

YB Dato’ Abdul Shukor pula digantung dari menghadiri sidang DUN selama 3 hari kerana tidak mengendahkan larangan menyebut nama Yang di-Pertuan Agong ataupun Raja-raja Melayu dalam perbahasan.

Mengapa tidak digantung ADUN DAP komunis Ng Suwei Lim kerana tidak sensitif terhadap umat ISLAM dari menghadiri DUN? Cukup demokratik pentadbiran DAP komunis di Selangor dan inikah yang dikatakan pertadbiran yang cekap, adil dan telus?

DAP komunis nyata sekali kurang ajar dan biadap terhadap orang-orang ISLAM dan MELAYU dan ianya disokong oleh PAS yang telah MENGADAIKAN MARUAH ISLAM demi menjadi lembu bagi DAP komunis ini.

Cukup jelas dan nyata sekali DAP komunis MEMANG ANTI ISLAM DAN ANTI MELAYU. Orang-orang MELAYU seharusnya sedar dan bersatu menentang DAP komunis ini.

Sebarkanlah pada seluruh UMAT ISLAM dan MELAYU bahawa DAP komunis akan terus menghina ISLAM dan akan terus menekan orang-orang MELAYU.

Advertisements

No Responses to “Hina ISLAM boleh, sebut nama Tuanku Sultan haram dalam DUN Selangor.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s