Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Ambiga Menipu, Dia Tak Jumpa YDP Agong…???

Maklumat yang aku terima, ambiga dikatakan tak jumpa langsung dengan YDP Agong, menurut sumber, ambiga hanya bertemu dengan setiausaha sulit tuanku je.

Pada aku logik jugak, pasal sekeping pun gambar ambiga jumpa agong tak di keluarkan dalam mana-mana web site pembangkang, logik pikir la, takan satu perjumpaan penting detik tu tak dirakam, jadi apa proof yang ambiga jumpe agong?

Kalau kita tengok balik, tak ada apa-apa kenyataan rasmi yang istana negara keluarkan, yang kita dengar hanyalah kenyataan dari ambiga je dan kenyataan spin dari puak-puak pembangkang.

Dipetik dari : Darul Ehsan Today

No Responses to “Ambiga Menipu, Dia Tak Jumpa YDP Agong…???”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s