Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

DAP dan PKR mula hina YDP Agong.

Setelah Duli Yang Maha Mulia Yang Dipertuan Agong mengeluarkan kenyataan rasmi berkaitan isu perhimpunan haram BERSIH, baginda telah diserang dan dihina oleh puak-puak Pakatan Sial.

Ini penghinaan dari twitter ahli DAP yang mengunakan nama @dapsugu di twitter. P.Sugumaran Setiausaha Akhbar untuk Ahli Parlimen DAP Ipoh Barat M. Kulasegaran telah mengeluarkan twitter pada 11:33pm 3 Julai 2011.

Inilah sikap DAP yang dengan senang menghina Raja-raja Melayu. Adakah mereka tidak sedar bahawa Raja-raja Melayulah yang memberi kebenaran untuk keturunan mereka berada diTanah Melayu ini.

Ini pula penghinaan dari PKR. Twitter dari AMK Rembau. Twitter dikeluarkan pada 12.13am 4 Julai 2011. Penghinaan yang melampau dari Pakatan Sial yang cuba menghuru-harakan negara.

Mereka ini sepatutnya ditangkap dan dikenakan hukum yang amat berat seperti yang dikenakan kepada anggota-anggota Al-Maunnah.

Cukup sudah dengan mainan politik pihak Pakatan Sial. Rakyat Malaysia bangun dan tentang mereka ini semua. Dengan nama ALLAH SWT kita isytihar PERANG TERHADAP PAKATAN RAKYAT DAN BERSIH….ALLAHUAKBAR!!!

Advertisements

No Responses to “DAP dan PKR mula hina YDP Agong.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s