Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Tiada tempat bagi ketua yang kurang ajar dalam UMNO.

Apakah jenis manusia yang masih berhingus hendak memperkecil-kecilkan negarawan ulung negara? Apakah jenis manusia yang bersikap kurang ajar pada negarawan yang telah berpuluhan tahun berjuang dan membangunkan negara?

Inilah manusia yang setaraf dengan anjing dan cukup menyedihkan manusia jenis anjing ini dilantik menjadi ketua dalam pergerakan UMNO. Tiada satu jasa yang pernah anjing ini lakukan untuk rakyat Malaysia kecuali cuba menghancurkan negara dengan tindak-tanduknya.

Para pejuang UMNO sedia maklum bahawa anjing ini berada didalam UMNO kerana wang dan rasuah. Mengunakan wang rakyat untuk peribadi dan mengejar jawatan. Mengunakan kedudukan ahli keluarga untuk menghancurkan negara. Kini kedudukannya sebagai ketua salah satu pergerakan dalam UMNO telah disalah guna dengan meletakan proksi-proksinya diseluruh negara.

Dalam tempoh yang singkat sahaja dia berjaya merobek dan memecah-belahkan UMNO bayangkan jika dia menduduki kerusi lebih tinggi mungkin Malaysia bakal menuju kehancuran yang tidak mungkin dapat dipulihkan lagi. Satu faktor yang membuat golongan muda menjauhkan diri dari UMNO adalah kerana anjing ini masih mengetuai pergerakan golongan muda dalam UMNO.

Sedar atau tidak makin ramai golongan muda menyampah dengan ketua kitol ini. Kalau setakat duduk atas cakap bukan-bukan rasanya baik turun saja, ramai lagi pejuang-pejuang dalam UMNO yang lebih berkelayakan menjadi pemimpin. Sudahlah tidak mendapat sokongan majoriti kemudian tidak diterima di tempat-tempat yang kritikal ini lah jenis anjing muka tak malu.

Sifat kurang ajar anak yang tidak berbapa ini cukup terserlah dengan mencaci negarawan negara Tun Mahathir. Sejarah latar belakangnya juga amat jijikdan tidak layan untuk berada didalam golongan yang baik budi pekertinya. Selagi anjing ini berada didalam UMNO selagi itulah UMNO akan terus menuju kehancuran.

Pemuda dan belia dalam UMNO harus bangkit pada pemilihan yang akan datang agar dapat kita menolak anjing kurap yang tiada asal usul ini terus dari UMNO.

Advertisements

4 Responses to “Tiada tempat bagi ketua yang kurang ajar dalam UMNO.”

  1. BERUK 2 BERUK jugaklah, dah jadi NKP UMNO pakai sijil Nikah (2004-2008), jadi KPU same juga (2009-20??), dah lah Kitol, ramai ahli UMNO dr grass level dan rakyat dah MELUAT dan BENCI,buat malu UMNO dan BN………porahhhhhhhhhhhhhh

  2. Beruk ni tau nak balas dendam kat Negarawan Ulung tp nape nak libatkan Negara dan Bangsa skalik?… Jelas siberuk ni memang takde semangat Kebangsaan & Kenegaraan… Dah sah dia bangsa BERUK!!!…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s