Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

BigDog.com have to face the music.

Well initial investigation shows that veteran blogger BigDog.com has reported wrongly about Christian as official religion of Malaysia. Rasa2nya BigDog kena akui kesilapan dan memohon maaf pada rakyat Malaysia because he has created uneasiness among Malaysian.

Minta maaf pada rakyat Malaysia bukan pada DAP, sebab disebalik apa yang terjadi DAP masih ada agenda menjadikan Kristian sebagai agama rasmi di Sarawak. Proses ini masih berlaku.

We put aside about that first, the important issue here is either BigDog apologize to the nation or Home Ministry can take ant action against him. Hope that DS Hishamuddin have the guts to be firm on this issue.

Enough with all the warnings, kita nak tengok tindakan dari KDN. Warning selalu tak guna guna. Tak kira siapa kalau dah salah ambil tindakan baru nampak ketegasan dan ketelusan.

On the other hand as a veteran blogger BigDog should have known better rather than writing something that can consider as ‘gutter politics’. Mengapi2kan sentiment perkauman dan agama. For a rookie blogger like me I have lost respect at BigDog. Walaupun menulis di alam maya tapi sedikit sebanyak etika penulisan pun mesti ada juga.

Please KDN siasat dan ambil lah tindakan pada yang bersalah.

Advertisements

No Responses to “BigDog.com have to face the music.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s