Melayu Muda
Perbincangan isu-isu bangsa Malaysia

Nik Aziz masih lagi buta hati….

Mursyidul Am PAS Nik Aziz masih lagi buta hati dan tidak mahu menerima atau mempertimbangkan benar atau tidak Anwar Ibrahim terlibat dalam video sex yang didedahkan oleh Dato’ T. Entah apa yang Nik Aziz fikirkan bila mengeluarkan kenyataan bahawa beliau percaya Anawar Ibrahi  telah difitnah oleh UMNO.

Apa kena mengena dengan UMNO jika Anwar melanggan pelacur? Yang dedahkan video itu pun sahabat baik Anwar sendiri Dato’ Eskay yang mengaku beliau terlibat dalam video tersebut.

Nik Aziz berkata gambaran pelaku seks berkenaan amat meragukan apabila wajah individu tersebut tidak difokuskan dengan jelas.

“Kalau betul mahu kenakan Anwar, kena fokus pada muka, bukan pada tubuh, itu caranya” dengan nada tegas sewaktu mengadakan ceramah di Kampung Parang Puting, Kota Bharu.

Mungkin Nik Aziz kurang pengetahuan tentang gajet2 moden sekarang ini. Mungkin pada Nik Aziz kena ada orang letak kamera betul2 didepan muka sipelaku barulah dia dapat terima. Kalau macam itu boleh mintak Anwar berlakon dalam filem porno terus.

Mursidul Am PAS itu juga terkilaan dengan sikap segelintir orang Melayu dan blogger pro kerajaan yang sanggup memburukkan Anwar Ibrahim tetapi tidak kepada pemimpin utama MCA.

Nik Aziz makin nyanyuk, pemimpin MCA seorang bukan Islam pun tahu malu dan letak jawatan bila video sexnya didedahkan. Anwar Ibrahim yang seorang Islam tidak mempunyai keperibadian yang tinggi dan tidak sanggup meletakkan jawatan. Jadi nyata sekali perbezaan taraf keperibadian antara kedua2 mereka.

Nik Aziz jangan lagi lah buat kenyataan2 yang nampak sangat kebodohan…..

Advertisements

No Responses to “Nik Aziz masih lagi buta hati….”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s